MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Categorie: Babyhandjes & voetjes

Kunstwerken als warme herinneringen

Een handje en een voetje van een heel klein meisje. Ze hadden de bellypaint zelfs al voor de geboorte ingepland bij mij. Ze was een kleine vechter en we moesten het handje twee keer lifecasten. Dat gebeurt niet vaak, maar ik wil altijd voor een mooi resultaat gaan. Ook als we dingen dan twee keer moeten doen.

Dit schattige handje en voetje van Zaya heb ik gemaakt toen ze nog in de kraamweek zaten. Zo klein! Dit lieve meisje vond het absoluut geen probleem om het alginaat in te gaan. Ik vond het extra leuk om bij hen op bezoek te gaan, omdat ik ook haar grote broer heb mogen lifecasten toen hij ieniemienie was.

Net als haar grote broer en nichten vond Juna het niet bijzonder fijn om een life cast te laten maken. Als ze over achttien jaar haar kleine handjes bekijkt, zal ze niet geloven dat die zo klein zijn geweest.

Deze knul was vastbesloten om NIET het alginaat in te gaan. Het was een vechtertje, maar uiteindelijk is het beeldje echt prachtig gelukt!

Een renovatie op een handbeeld van Lysanne en haar hondje

Mia Lou is een schattig meisje dat heel goed meewerkte om haar handbeeldje te laten maken. Dat beeldje heb ik met een pin op een sokkel bevestigd.

Een handje en een voetje voor altijd klein in een lijstje

Dit kleine meisje was 10 dagen oud toen ik kwam voor de lifecast. Ze vond het helemaal niet erg!

Deze kleine man vond de afgieting helemaal niet erg. Hij bleef rustig stil zitten. Zijn grote zus vond het maar wat interessant allemaal.

Twee kleine voetjes in een lijstje om voor altijd te bewaren

Meer laden