MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Zwangere buikafdruk

Buikafdruk in alginaat of gips

Tijdens je zwangerschap draag je een klein wonder met je mee. Als fijne herinnering aan die periode in je leven kan je een afdruk van je bolle buik (al dan niet met je borsten erbij) laten maken. Dat kan op twee manieren:

lifecast met alginaat

Life cast met alginaat

Life cast met gips

lifecast met gips

Veilige materialen

Beide methodes zijn volledig veilig voor jou en je ongeboren kindje. Alginaat is een natuurlijk product en zacht voor je huid; bij gips vermijd ik direct contact met je huid.

Het duurt ongeveer twaalf à vijftien minuten om de afdruk te maken. Dat kan in mijn atelier of bij je thuis. Denk eraan om voldoende voorbereidingstijd in te plannen als ik bij jou langskom.

Beelden maken, versieren & restaureren

Met de afdruk vervaardig ik een beeld uit giethars, een stevig en duurzaam materiaal. Ongeveer vier à zes weken later is de replica van je buik af.

Tegen een meerprijs kan ik het beeld op een sokkel plaatsen. Ik werk het beeld helemaal naar wens voor je af. Laat dus alvast je creativiteit de vrije loop of blader door mijn portfolio om je te laten inspireren.

Reeds bestaande gipsafdrukken wil ik best voor jou versieren of (indien mogelijk) restaureren. Neem in dat geval contact met me op, zodat we praktische afspraken kunnen maken.

giethars zes weken replica

Een afdruk van je zwangere buik laten maken?

Maak vandaag nog een afspraak!