MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Moedermelkhangers

Sieraad met emotionele waarde

De band die je met je kind vormt wanneer het moedermelk drinkt, is uniek, intiem en liefdevol. Kinderen worden echter snel groot en voor je het weet zijn ze de borstvoedingsfase ontgroeid.

Bij Made Creatives kan je daarom sieraden laten maken waarin wat van jouw melk verwerkt zit. Zo blijft er nog lang na je kraamperiode iets tastbaars van jouw moederlijke zorg over.

Moedermelkhangers sieraad borstvoedingsfase

Moedermelk in een hanger van hars

Voor de bedels bewerk ik de moedermelk voor via onder andere een droogproces. Op die manier vermijd ik dat de vloeistof bederft. De tegen uv-stralen beschermende hars voorkomt bovendien dat die verkleurt. De melk die je aanlevert, kan zowel vers als ingevroren zijn. Er zijn vele mogelijkheden in de look van jouw bedel, zodat je zeker weten een passend sieraad krijgt.

druppels hartjes knikkervormig ovaal ruiten

Gepersonaliseerde afwerking

Daarnaast mag je het formaat en de afwerking zelf bepalen (bv. gouden of zilveren oogje/ringetje). Ik kan uiteenlopende kleureffecten toepassen en zelfs kleine haartjes, bloemblaadjes of bladgoud in het design verwerken.

Voor de vorm kan je kiezen uit onder meer:

Voor een afwerking met zilver, goud of witgoud op maat werk ik samen met edelsmid Miriam Klaassen. Ik begin altijd met een gesprek in Ede of live via videobellen. Daarbij toon ik enkele voorbeelden en breng ik jouw wensen en ideeën in kaart.

De totale kostprijs bepaal ik aan de hand van de gekozen materialen. Geef me vlug een seintje om jouw persoonlijke ontwerp te bespreken.

Interesse in een moedermelkhanger?

Maak vandaag nog een afspraak!