MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Bellypaint

Buik beschilderen & foto’s maken

Wil je tijdens je zwangerschap wondermooie foto’s laten maken? Overweeg dan om door Made Creatives je buik te laten versieren. Met bellypaint schilder ik een betoverend tafereel op je huid en leg ik die fijne herinnering op foto’s en hydrofiel doek vast. Ideaal om jezelf, je partner of een zwangere vriendin cadeau te doen!

Bellypaint Buik beschilderen fotos maken

Schmink op waterbasis

De materialen die ik gebruik, haal ik bij Diamond FX. De schmink van dat merk is op waterbasis gemaakt en daardoor 100% veilig voor jou en je ongeboren kindje. Een ideale periode om een buikschildering te laten plaatsen, is tijdens de zesde, zevende of achtste maand van je zwangerschap. Op die manier kan je later je buik in volle glorie bekijken op de afbeeldingen die je aan die onvergetelijke ervaring overhoudt.

Schmink op waterbasis veilig atelier of thuis

Thuis of in het atelier

Het schilderen kan in mijn atelier of bij jou thuis en duurt anderhalf à twee uur, maar ik kan op elk moment de borstels even langs me neerleggen. Zo kan je tussen het zitten of liggen door even wat drinken of rondlopen.

Je mag helemaal zelf bepalen hoe vaak en wanneer je behoefte aan pauze hebt. Hieronder kan je de verschillende formules bekijken die ik aanbied:

Bellypaintpakket

Babyshowerpakket

Bellypaint los

Bonusoptie met partner en/of gezin

Bellypaintpakket.Losse bellypaint babyshowerpakket bonusoptie met partner of gezin

Verrassende cadeaubon

Het babyshowerpakket kan je niet alleen voor jezelf aanvragen, maar net zo goed als verrassing voor een moeder in spe regelen. Daarnaast kan je een cadeaubon aanvragen, zodat jouw vriendin een rustig moment voor zichzelf kan inplannen.

De tarieven zijn deels afhankelijk van de afstand die ik moet overbruggen. Per afgelegde kilometer buiten Ede reken ik namelijk € 0,32. Via het contactformulier kan je naar een timelapsevideo vragen om een idee te krijgen van hoe ik te werk ga.

Interesse in een sessie bellypaint?

Maak vandaag nog een afspraak!