MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Portfolio

Kunstwerken als warme herinneringen

In onderstaande fotogalerij vind je een greep uit mijn schilderwerk en de afdrukken van babyhandjes en –voetjes, volwassen handen en zwangere buiken terug. Maak snel een afspraak bij Made Creatives en wie weet staat jouw kunstwerk hier binnenkort ook tussen!

Portfolio filter

Zaya is zo’n heerlijk kleintje! De afdruk maakte ik tijdens de kraamweek. Zij vond het allemaal prima; ondanks dat ze nog maar een paar dagen oud was, liet ze mij rustig m’n gang gaan. Het leuke is dat ik voor haar grote broer ook een life cast mocht maken toen hij een paar dagen oud was. Wat is hij gegroeid! Ik vind het altijd leuk om bekende gezichten terug te zien.

Toen ik Talitha’s pakje met melk openmaakte, kreeg ik bijna een kleine hartverzakking. Er zaten namelijk geen haartjes bij, hoewel we die wel besproken hadden. Een snel berichtje aan de moeder helderde de situatie op: Talitha kon het niet opbrengen om in dat mooie, zachte babyhaar te knippen. Dan maar zonder haartjes! De moedermelkhanger bestaat uit rosébladgoud en een oogje van veertienkaraats roségoud.

Noëlle is een jonge moeder die een zware tijd achter de rug heeft. Zij en haar partner konden bijna een huis kopen, maar op het laatste moment kon dat niet meer. Ze had zelfs extra diensten gedraaid om meer geld te kunnen sparen, maar het mocht niet baten. Tijd om bij haar zwangerschap stil te staan, heeft ze amper gehad. Ze wilde dus graag een bellypaint laten maken om een fijne herinnering te creëren en van het meisje in haar buik te kunnen genieten.

Als je een van je liefste vriendinnen zwanger is, moet je natuurlijk een bellypaint laten maken. De paint is op een van haar lievelingsliedjes gebaseerd: ‘Here Comes The Sun’ van The Beatles.

Claudine wilde een blacklight-bellypaint met vlinders. In het blacklight lichtten ze echt op. Als je het gewone licht aandoet, zie je een saaie bellypaint, maar met het blacklight is het resultaat prachtig!

Voor Desi maakte ik een blacklight-bellypaint met een vissen en kwallen. Het effect van het blacklight is zo ontzettend tof! Ik moest eraan wennen om met de nieuwe producten te werken, maar ik vind die vorm van schilderen erg leuk om te doen.

Maria wilde een bellypaint voor haar herfstkindje. Er zitten zoveel details in: een vogel, dieren, paddenstoelen en ga zo maar door. Alles is van betekenis in de tekening. Daarenboven hou ik van de warmte die deze bellypaint uitstraalt.

Joris gaf een bellypaint cadeau aan zijn vrouw om haar laatste zwangerschap te vieren. Suzanne wilde graag de echo van hun meisje gebruiken. Verder waren pioenrozen erg belangrijk. Maar natuurlijk, dacht ik, komt voor elkaar!

Hoe stoer is deze bellypaint! Ik kreeg als opdracht om een Afrikaans landschap met een schattige kleine leeuw te maken. Nina’s arm en borsten moesten eveneens geschilderd worden. Het werd een hele gezellige ochtend waarin we ook onze topografie hebben geoefend.

Meer laden

Jouw zwangerschap op beeld laten vastleggen?

Maak vandaag nog een afspraak!