MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Portfolio

Kunstwerken als warme herinneringen

In onderstaande fotogalerij vind je een greep uit mijn schilderwerk en de afdrukken van babyhandjes en –voetjes, volwassen handen en zwangere buiken terug. Maak snel een afspraak bij Made Creatives en wie weet staat jouw kunstwerk hier binnenkort ook tussen!

Portfolio filter

Een blacklight bellypaint met een uil in de volle maan. Ook al heeft deze moeder al oudere kinderen, ze had nog nooit een bellypaint gedaan. Het was dus een speciaal voor dit kindje.

Dit kindje is een cadeautje. Dat vertelt deze aankomende moeder ons ook met gebarentaal.

Eva

Zo’n ontzettend gave bellypaint! Die is gedurfd, stoer, kleurrijk, I love it!

Thessa kreeg deze paint van haar familie. Haar moeder had alles geregeld. Het was een hele fijne middag met veel lachen en mooie gesprekken. Alles wat op de buik staat geschilderd, heeft een speciale betekenis voor Thessa en voor de mensen om haar heen. Dit kindje is echt een wondertje, want het was echt de laatste kans, het laatste embryo dat teruggeplaatst ging worden.

Dit schattige handje en voetje van Zaya heb ik gemaakt toen ze nog in de kraamweek zaten. Zo klein! Dit lieve meisje vond het absoluut geen probleem om het alginaat in te gaan. Ik vond het extra leuk om bij hen op bezoek te gaan, omdat ik ook haar grote broer heb mogen lifecasten toen hij ieniemienie was.

Een moedermelkhanger met een roségouden schroefje en ringetje. Ik kreeg een kleine hartverzakking toen ik het pakje openmaakte, want ik dacht dat ik de haartjes was kwijtgeraakt. Blijkt dat Talitha het toch te moeilijk vond om de schaar in het haardos van haar baby te zetten.

Noëlle is een jonge moeder die een zware tijd achter de rug heeft. Zij en haar partner konden bijna een huis kopen, maar op het laatste moment kon dat niet meer. Ze had zelfs extra diensten gedraaid om meer geld te kunnen sparen, maar het mocht niet baten. Tijd om bij haar zwangerschap stil te staan, heeft ze amper gehad. Ze wilde dus graag een bellypaint laten maken om een fijne herinnering te creëren en van het meisje in haar buik te kunnen genieten.

Als je een van je liefste vriendinnen zwanger is, moet je natuurlijk een bellypaint laten maken. De paint is op een van haar lievelingsliedjes gebaseerd: ‘Here Comes The Sun’ van The Beatles.

Claudine wilde een blacklight-bellypaint met vlinders. In het blacklight lichtten ze echt op. Als je het gewone licht aandoet, zie je een saaie bellypaint, maar met het blacklight is het resultaat prachtig!

Meer laden

Jouw zwangerschap op beeld laten vastleggen?

Maak vandaag nog een afspraak!