MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Handbeelden

Beelden uit polyurethaan

Een blijvend kunstwerk van emotionele waarde laten maken? Bij Made Creatives kan je de handvorm van jou en je geliefden laten vereeuwigen. Met een life cast maak ik een gietvorm van jouw/jullie hand(en), die ik vervolgens gebruik om een beeld uit polyurethaan te creëren. Die tastbare herinnering kan je op een sokkel of in een lijst laten vastzetten en een goed zichtbaar plekje in huis geven. Zo zijn je kindjes, (groot)ouders en/of je partner altijd een beetje bij je.

Beelden uit polyurethaan

Levensechte details

De replica’s die ik van handen maak, zien er levensecht uit. Je kan elk detail in de structuur van de huid waarnemen, tot op de kleinste plooitjes, rimpels en aders. Ringen mag je laten zitten als je dat wil, aangezien ze helemaal tot hun recht zullen komen in het beeld. De materialen waarmee ik werk, zijn uiterst geschikt voor je huid. Ze drogen de poriën niet uit en zijn zelfs een soort masker.

life cast handen gips afdruk

In het atelier of bij je thuis

Het duurt ongeveer zes tot twaalf minuten om een life cast te maken. Dat kan in mijn atelier of bij jou thuis. Zolang je jouw hand(en) stilhoudt, is een schitterend resultaat verzekerd.

Bovendien voelt het gipsmengsel helemaal niet vervelend aan, aangezien ik het niet rechtstreeks op je huid aanbreng. Nadat ik samen met jou de afdruk gemaakt hebt, begint het echte werk voor mij.

Sokkel of lijst uit hout of hars

Met sterke en duurzame giethars giet ik een beeld uit dat je zes à acht weken later zal ontvangen. Een sokkel of lijst van hout of giethars is in de prijs inbegrepen. Voor een ander soort voetstuk of kader (in bv. natuursteen) kan ik bijkomende kosten rekenen. Leg vandaag nog een afspraak vast om jouw eigen handbeeld te laten maken.

giethars a weken houten lijst

Een handbeeld laten maken?

Maak vandaag nog een afspraak!