MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Babyhandjes en -voetjes

Beeldjes op ware grootte

Wil je later nog precies kunnen zien hoe klein de babyhandjes en –voetjes van je kind nu zijn? Laat dan een beeldje van jouw kleine spruit maken.

Uit giethars maak ik een replica waarop zelfs de kleinste plooitjes en de fijne nageltjes van je baby te zien zijn. Je kan daarvoor in mijn atelier terecht of mij bij je thuis optrommelen.

handjes en voetjes cavex nova denna handbeelden

Handjes & voetjes in kleuren naar keuze

Voor kinderhandjes gebruik ik alginaat van Cavex, een natuurlijk product op basis van algen. Die variant van alginaat hardt extra snel uit, zodat je kindje er met een paar minuutjes alweer uit kan. Ik ga met de mal van alginaat aan de slag en uiteindelijk maak ik een beeldje van polyurethaanhars. Die hars is enorm sterk en duurzaam en je kan alle kanten op met kleuren en effecten.

Beeldjes op ware grootte

Al je vragen beantwoord

Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen om alles te weten te komen over de samenstelling van de materialen die ik gebruik en hoe ik het proces zo aangenaam mogelijk voor je kind maak. Je zoon of dochter groeit immers als kool. Wacht dus niet te lang om een afspraak in te plannen!

Lijkt een beeldje van je baby wel wat?

Maak vandaag nog een afspraak!