MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Terug van verlof

IMG x

Ik ben weer officieel aan het werk. En eerlijk is eerlijk, ik had het me wel anders voorgesteld. Ik had al een paar afspraken staan voor een bellypaint. Die gaan jammer genoeg niet door. Op Atelier Kevin van den Bergh was ook genoeg werk en ik kon niet wachten om weer aan de slag te gaan. Nou, dat ligt ook allemaal op zijn gat. Gelukkig gaan wel mijn lessen bij B Academy door, al dan wel via videobellen. Gelukkig bestaat er zoveel technologie die dat allemaal mogelijk kan maken, maar ik mis wel het contact met mijn studenten. Zij geven me energie aan het eind van de dag en via een computer lukt dat niet.

Nieuwe plannen

Maar goed, alles gaat voorbij (een spreuk die veel ouders zeggen ?) en dit dus ook. Voor nu is het belangrijker om veilig en gezond te zijn. Ik moest alleen even mijn frustratie en onzekerheid van me afschrijven. Nu moet ik weer met goede moed vooruit kijken en nieuwe plannen smeden. Ik heb wel nieuwe ideeën en ik probeer een paar leuke dingen 1 april op mijn site te hebben staan. Mijn hart gaat namelijk uit naar de dames en hun partners die nu (hoog)zwanger zijn, gaan bevallen (met de kans dat hun partner er niet bij mag zijn) en hun kraamtijd hebben. Een tijd die je niet kan uitstellen en bijzonder zou moeten zijn. Mijn eigen bevalling was nog geen drie maanden geleden en ik kan me niet voorstellen dat je dat allemaal moet doen in deze angstige en onzekere tijd. Afspraken om een zwangerschap mooi vast te leggen worden gecanceld. We kunnen het niet uitstellen, want een zwangerschap kan je niet verlengen. Ik broed op wat plannetjes om, als dit allemaal voorbij is, deze dames eens extra in het zonnetje te zetten. Ik ben er nog niet helemaal uit, maar te zijner tijd horen jullie meer. Beloofd ?

Lieve Liv

En mijn eigen verlof? Dat was fijn, een beetje onrustig aan het eind, maar wel fijn. Liv doet het heel goed bij ons en Zoë is een lieve grote zus. Ik deel met jullie deze leuke foto van Liv, om iedereen een beetje op te vrolijken en we steken onze tong uit naar alles wat ons tegenhoud! En zijn jullie nieuwsgierig naar mijn nieuwe plannen? Kijk 1 april dan maar even op mijn site!