MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Stefanie

Een moedermelksieraad gevat in een ronde setting van 14k rosé goud met een rosé gouden collier. De plaatsing van de haartjes zijn zo gemaakt dat ze de stand van de maan laten zien op het moment van Ella’s geboorte. Gemaakt in samenwerking met Atelier Miriam Klaassen

Stefanie

Een moedermelkhanger met een roségouden schroefje en ringetje. Ik kreeg een kleine hartverzakking toen ik het pakje openmaakte, want ik dacht dat ik de haartjes was kwijtgeraakt. Blijkt dat Talitha het toch te moeilijk vond om de schaar in het haardos van haar baby te zetten.

Een moedermelkhanger met een sierlijke levensboom van haartjes, bladzilver en verschillende kleuren. De zilveren ketting is door Miriam Klaassen gemaakt.

Een moedermelkhanger met haartjes, bladzilver en bladroze, passend bij de eerste bedel van haar broer.

Deze moedermelkhanger is van een jaar geleden, maar kreeg een upgrade in de vorm van een nieuw
oogje en ringetje. Nu heeft de bedel van het eerste kindje dezelfde look als de bedel van zijn zusje.

Deze moedermelkhanger heeft de vorm van een Pandorabedel. De twee kleuren staan voor de twee kinderen van Inge.

Deze moedermelkhanger zit in een zilveren setting die door Miriam Klaassen werd gemaakt. Ik heb er ook haartjes van het kindje in verwerkt, samen met een beetje bladzilver.

Een moedermelksieraad met een levensboom met de haartjes van twee kindjes. De blaadjes zijn gemaakt met bloemblaadjes in de kleuren van de geboortemaanden van de kinderen.

Een armbandje van zilver en een moedermelkbedel. Daarin zit een hartje verwerkt met de haartjes van twee kindjes. Het sieraad kwam in samenwerking met Miriam Klaassen tot stand.

Een moedermelksieraad in echt zilver en een munt met de namen van de kindjes aan de tweede ketting. Het sieraad kwam in samenwerking met Miriam Klaassen tot stand.