MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Mandy

Een moedermelksieraad met een levensboom met de haartjes van twee kindjes. De blaadjes zijn gemaakt met bloemblaadjes in de kleuren van de geboortemaanden van de kinderen.

Mandy hanger

Een mini druppelvormige bedel met moedermelk en haartjes van twee kindjes. De bedel is gemaakt door Miriam Klaassen.

Een moedermelkhanger in mijn oude stijl, zodat ze bij de hanger passen die ik drie jaar geleden al voor haar gemaakt heb. Ze was toen één van de eerste klanten voor een moedermelkhanger. Leuk dat ze nu terug is voor haar tweede kindje.

Een zilveren ring gemaakt door Miriam Klaassen. Ik heb de ring afgemaakt met moedermelk en ik weet uit betrouwbare bron dat ze hem voor zichzelf heeft gekocht voor Moederdag. En gelijk heeft ze!

Een armband op maat gemaakt door Miriam Klaassen. De armband is van zilver met een coin met de letter ‘n’. In het midden zit een druppelvormige bedel die ik met moedermelk en bladzilver heb gevuld.

Een moedermelkhanger met een roségouden schroefje en ringetje. Ik kreeg een kleine hartverzakking toen ik het pakje openmaakte, want ik dacht dat ik de haartjes was kwijtgeraakt. Blijkt dat Talitha het toch te moeilijk vond om de schaar in het haardos van haar baby te zetten.

Een moedermelkhanger met een sierlijke levensboom van haartjes, bladzilver en verschillende kleuren. De zilveren ketting is door Miriam Klaassen gemaakt.

Een moedermelkhanger met haartjes, bladzilver en bladroze, passend bij de eerste bedel van haar broer.

Deze moedermelkhanger is van een jaar geleden, maar kreeg een upgrade in de vorm van een nieuw
oogje en ringetje. Nu heeft de bedel van het eerste kindje dezelfde look als de bedel van zijn zusje.

Deze moedermelkhanger heeft de vorm van een Pandorabedel. De twee kleuren staan voor de twee kinderen van Inge.