MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Hanne

Een pastelkleurige bellypaint met bloemen en twee baby’s, want deze paint was voor een tweeling!

Maria wilde een bellypaint voor haar herfstkindje. Er zitten zoveel details in: een vogel, dieren, paddenstoelen en ga zo maar door. Alles is van betekenis in de tekening. Daarenboven hou ik van de warmte die deze bellypaint uitstraalt.

Joris gaf een bellypaint cadeau aan zijn vrouw om haar laatste zwangerschap te vieren. Suzanne wilde graag de echo van hun meisje gebruiken. Verder waren pioenrozen erg belangrijk. Maar natuurlijk, dacht ik, komt voor elkaar!

Hoe stoer is deze bellypaint! Ik kreeg als opdracht om een Afrikaans landschap met een schattige kleine leeuw te maken. Nina’s arm en borsten moesten eveneens geschilderd worden. Het werd een hele gezellige ochtend waarin we ook onze topografie hebben geoefend.

Roze, bloemen en Disney, dat waren de kernwoorden die ik van de moeder van Daniëlle kreeg. De bellypaint was namelijk een verrassing, dus moesten ze voorzichtig polsen naar wat haar dochter op het ontwerp wilde. Uiteindelijk is het dit ontwerp geworden. Op een zonnige oktoberdag ben ik helemaal naar het uiterste punt van Limburg gereden voor deze bellypaint.

Emma is gek op Winnie de Poeh en aangezien ze twee jongetjes in haar buik draagt, moesten er dus twee knorretjes komen. Hier helpt honing!

Susanne en Bart kwamen samen naar mijn atelier, waar Susanne een bellypaint van Bart cadeau kreeg. Zij is net als ik een creatieve geest en wilde een kleurrijke en expressieve schildering met sierlijke lijnen en vormen. De bloem die je aan de bovenkant ziet, zit precies op de plek waar de kleine meid vaak eventjes schopt om hoi tegen papa en mama te zeggen.

Laura wilde zo ontzettend graag een bellypaint. We hadden alles besproken en een datum
vastgelegd, maar toen … braken haar vliezen veel te vroeg. De bellypaint kon niet doorgaan, want ze
moest in het ziekenhuis blijven. Gelukkig ging het erg goed en mocht ze naar huis. Ze vroeg het na bij
het medische personeel en mocht nog wel een bellypaint laten aanbrengen.

Ik kreeg van Laura meteen een berichtje en diezelfde avond nog ben ik bij haar langsgekomen. We
hadden beslist niet langer moeten wachten, want nog geen week later werd hun mooie meisje
geboren. Welkom op de wereld, Rosalia!

Deze bellypaint was een verrassing voor moeder Caitlyn. Zij koos voor een baby, hun achternamen en klaprozen als schildering. Later hebben we nog een afdruk op een doek en mooie foto’s gemaakt.

Een bellypaint voor echte Disneyfans! Natuurlijk kon het iconische beeld van The Lion King niet ontbreken, dat symbool staat voor de liefde van twee ouders voor hun kleintje.