MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Daniëlle

Roze, bloemen en Disney, dat waren de kernwoorden die ik van de moeder van Daniëlle kreeg. De bellypaint was namelijk een verrassing, dus moesten ze voorzichtig polsen naar wat haar dochter op het ontwerp wilde. Uiteindelijk is het dit ontwerp geworden. Op een zonnige oktoberdag ben ik helemaal naar het uiterste punt van Limburg gereden voor deze bellypaint.

Blog Danielle

Een blacklight bellypaint met een uil in de volle maan. Ook al heeft deze moeder al oudere kinderen, ze had nog nooit een bellypaint gedaan. Het was dus een speciaal voor dit kindje.

Dit kindje is een cadeautje. Dat vertelt deze aankomende moeder ons ook met gebarentaal.

Eva

Zo’n ontzettend gave bellypaint! Die is gedurfd, stoer, kleurrijk, I love it!

Thessa kreeg deze paint van haar familie. Haar moeder had alles geregeld. Het was een hele fijne middag met veel lachen en mooie gesprekken. Alles wat op de buik staat geschilderd, heeft een speciale betekenis voor Thessa en voor de mensen om haar heen. Dit kindje is echt een wondertje, want het was echt de laatste kans, het laatste embryo dat teruggeplaatst ging worden.

Noëlle is een jonge moeder die een zware tijd achter de rug heeft. Zij en haar partner konden bijna een huis kopen, maar op het laatste moment kon dat niet meer. Ze had zelfs extra diensten gedraaid om meer geld te kunnen sparen, maar het mocht niet baten. Tijd om bij haar zwangerschap stil te staan, heeft ze amper gehad. Ze wilde dus graag een bellypaint laten maken om een fijne herinnering te creëren en van het meisje in haar buik te kunnen genieten.

Als je een van je liefste vriendinnen zwanger is, moet je natuurlijk een bellypaint laten maken. De paint is op een van haar lievelingsliedjes gebaseerd: ‘Here Comes The Sun’ van The Beatles.

Claudine wilde een blacklight-bellypaint met vlinders. In het blacklight lichtten ze echt op. Als je het gewone licht aandoet, zie je een saaie bellypaint, maar met het blacklight is het resultaat prachtig!

Voor Desi maakte ik een blacklight-bellypaint met een vissen en kwallen. Het effect van het blacklight is zo ontzettend tof! Ik moest eraan wennen om met de nieuwe producten te werken, maar ik vind die vorm van schilderen erg leuk om te doen.

Maria wilde een bellypaint voor haar herfstkindje. Er zitten zoveel details in: een vogel, dieren, paddenstoelen en ga zo maar door. Alles is van betekenis in de tekening. Daarenboven hou ik van de warmte die deze bellypaint uitstraalt.