MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

‘Op Een Paarse Wolk’-markt

Blog

Kom je uit Ede en omstreken? Dan ken je ongetwijfeld de Heideweek wel. (De rest van de wereld hoogstwaarschijnlijk niet.) Het is dé feestweek van Ede en vindt plaats in de laatste volle week van augustus, wanneer de heide in bloei staat. De Ginkelse Hei is de achtertuin van Ede, vandaar. Tijdens de Heideweek zijn veel activiteiten, van optredens, braderieën en markten tot wandeltochten, speelmiddagen, sportwedstrijden, een optocht op de heide en nog veel meer. Dit jaar kun je mij vinden op de ‘Op Een Paarse Wolk’-markt.

 

Op 24 augustus organiseren mijn schoonzusje en ik bij Publieksboerderij De Proosdij een speciale zwangerschaps- en kindermarkt. Maanden aan voorbereiding zijn eraan vooraf gegaan. Soms hadden we een tegenvaller, maar we hebben ons best gedaan om er weer wat moois van te maken. Er zullen allerlei leuke kraampjes, activiteiten en producten voor jonge ouders en hun kinderen zijn. Als je in de buurt bent, ben je van harte welkom tussen 09.30 u. en 13.00 u. en van 14.00 u. tot 16.00 u.

 

Ben je nog op zoek naar leuke babyspulletjes? Wil je meer weten over babymassages, bellypaints, wellness, bevallen, draagdoeken of borstvoeding? Of wil je gewoon nog wat leuke handgemaakte spulletjes scoren? Al die dingen en meer vind je bij mijn stand op de ‘Op een paarse wolk’-markt. Met de producten voor kinderen van nul tot ongeveer acht jaar kun jij je helemaal uitleven.

 

Waarom nou die markt? In 2019 organiseerde ik de eerste lichting. Vervolgens kwam corona en de tweede editie was vorig jaar (2022). Gelijkgestemde ondernemers en ik zagen dat er een gemis was in het superbrede aanbod aan activiteiten, namelijk niks specifieks voor ouders met jonge kinderen en aanstaande ouders. Omdat dit de doelgroep voor mijn bedrijf is, vond ik het leuk om daar iets aan te doen. Overigens val ik zelf met twee kinderen onder de acht jaar ook in die categorie. Ik was zelfs zwanger toen de markt voor het eerst plaatsvond.

 

Kom je me 24 augustus even opzoeken? Ik zou het zeker fijn vinden om even met je te kletsen.

Ik zal diegene met een kraampje vol met bellypaints, handbeelden en moedermelksieraden zijn. 😊

24 augustus 2023

09.30 uur – 13.00 uur & 14.00 uur – 16.00 uur

Publieksboerderij De Proosdij

Proosdijweg 37, 6714 AK Ede

 

Meer informatie vind je op de website, Facebook– en Instagrampagina van Op Een Paarse Wolk.