MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

“Op een paarse wolk” markt 2022

Op een paarse wolk foto

Na drie jaar is het weer gelukt om een nieuwe editie van de “Op een paarse wolk” markt te organiseren. Het idee hiervoor kwam voort uit een toffe samenwerking tussen mij en een fotograaf. Het leek ons leuk om iets in Ede te kunnen organiseren voor zwangere dames en ouders van jonge kinderen.

 

Heideweek

In Ede vindt ook in de laatste volle week van augustus de Heideweek plaats. Dat is een feestweek waarin heel Ede paars kleurt. Er zijn dan veel activiteiten voor jong en oud. Ik merk ook echt dat de Heideweek enorm leeft onder de Edenaren, dus dat is heel erg tof! Alleen voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar gebeurt niet zoveel.

 

Kinder- & Zwangerschapsmarkt

Nu wilden wij onze eigen versie van een zwangerschapsbeurs maken. Maar dan met kleine, lokale ondernemers met duurzame, handgemaakte en persoonlijke producten en diensten. Ook leuk voor ons ondernemers om elkaar te ontmoeten en ook weer mooie samenwerkingen aan te gaan. Tenslotte hebben wij dezelfde doelgroep.

Dit jaar heb ik veel zelf moeten doen. Eerst zat ik te twijfelen of ik het wel aan durfde, maar uiteindelijk de knoop door gehakt om het gewoon te gaan doen. Er komt zoveel bij kijken: van vergunningen aanvragen en calamiteitenplannen schrijven (ik heb een plan moeten schrijven voor een terroristische aanval…) tot deelnemers regelen en 1000 flyers verspreiden. Gelukkig werd ik wel bijgestaan met hand en span diensten van een aantal toppers.

 

Kom je ook?

En overmorgen gaat het dan echt gebeuren. Ik heb alles klaar! Alleen nog op komen dagen en mijn spullen klaar zetten. Ook op die dag heb ik flink wat familie en vrienden om me heen verzamelt die me kunnen helpen en het ook heel gezellig gaan maken. Ik heb er heel veel zin in! Er komen hele toffe ondernemers en er zijn leuke activiteiten, zoals een springkasteel, schminken en een kabouterspeurtocht. Daarnaast heb ik een levensgrote selfie doek ontworpen voor een leuke foto 😉

En nog een plus: de locatie! Het gaat plaatsvinden op de Publieksboerderij De Proosdij in Ede. Dat is de mooiste kinderboerderij van Ede en omstreken (vind ik, fight me 😉). Dus de plek is ook al fantastisch, speels en leerzaam. Kom je me donderdag even opzoeken?

Nog even op een rijtje:
“Op een paarse wolk” markt
Proosdijweg 37 in Ede
Donderdag 25 augustus 2022
11.00 tot 17.00 uur
Entree gratis