MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Suzanne

Joris gaf een bellypaint cadeau aan zijn vrouw om haar laatste zwangerschap te vieren. Suzanne wilde graag de echo van hun meisje gebruiken. Verder waren pioenrozen erg belangrijk. Maar natuurlijk, dacht ik, komt voor elkaar!

Blog Suzanne

“Sleep, little angel”

Papa en mama kijken er zo naar uit om jou te ontmoeten, lieve regenboogbaby, maar slaap voor nu nog maar even veilig in mama’s buik

Wat was het een gezellige middag bij deze mensen. De zwangere dame had niet verwacht dat ze een babyshower zou krijgen, maar haar familie heeft haar goed verrast. Het was prachtig versierd, lekker eten en vol met haar lieve familie, ook de mannen. Beide oma’s waren al goed zorgzaam, want ze zorgden er goed voor dat we bleven drinken. Ja, dat telde ook voor mij.

Ik drink niet vaak tijdens een paint. Dat heeft twee redenen: 1. ik zit zo in de flow dat ik niet merk dat ik dorst heb en 2. ik stop geheid een kwast met aquacolor in mijn drinken

Maar achteraf had ik geen keuze meer en ik kreeg zelfs een bord nasi in mijn handen geduwd (lekker, ik ben dol op nasi!).

Kortom, ze lieten me heel welkom voelen. De knuffel die ik van de zwangere dame kreeg, maakte de dag helemaal af.

Joyce kreeg een grote schrik: veel te vroeg leek de bevalling te beginnen. Gelukkig konden ze die nog remmen, maar waarschijnlijk zal de kleine meid snel geboren worden. Daarom vroeg ze me of ik tijd had voor een spoed-belly paint. Op vrijdagochtend sprak ik haar en op zaterdag beschilderde ik haar buik. Ik had gelukkig zelfs nog tijd om een ontwerp te maken en dat voor te bereiden (al moet ik toegeven dat ik de dingen zelfs op de verjaardag van mijn nichtje nog even geknipt heb). Het was weer een fijne middag en ik ben blij dat de belly paint gelukt is!

Deze lieve bellypaint is geïnspireerd op het geboortekaartje. En het geboortekaartje is weer geïnspireerd op hun huis. Hoe leuk is dat! Ik vergat nog bijna de vlaggetjes, maar gelukkig was Fenneke (ondanks ze niet helemaal lekker was) nog helder.

Een bellypaint van The nightmare before Christmas. Zo ontzettend leuk en speels. De tekening past ook erg goed bij deze moeder en dat vind ik het allerbelangrijkste! Het was ook een erg gezellige ochtend met haar.

Een roze bellypaint met Minnie op een roze babyshower. Denk je ook dat ze een meisje verwacht? 😉

Een blacklight bellypaint met een uil in de volle maan. Ook al heeft deze moeder al oudere kinderen, ze had nog nooit een bellypaint gedaan. Het was dus een speciaal voor dit kindje.

Dit kindje is een cadeautje. Dat vertelt deze aankomende moeder ons ook met gebarentaal.

Eva

Zo’n ontzettend gave bellypaint! Die is gedurfd, stoer, kleurrijk, I love it!

Thessa kreeg deze paint van haar familie. Haar moeder had alles geregeld. Het was een hele fijne middag met veel lachen en mooie gesprekken. Alles wat op de buik staat geschilderd, heeft een speciale betekenis voor Thessa en voor de mensen om haar heen. Dit kindje is echt een wondertje, want het was echt de laatste kans, het laatste embryo dat teruggeplaatst ging worden.