MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Display voor je handbeelden

Stolpen x

Stel, je hebt een prachtige lifecast laten maken. Je hebt een klein handje van brons in je handen, wat doe je er dan mee? Zet je het in je kast op een display of verdwijnt hij uiteindelijk ergens in een doos, omdat je eigenlijk niet weet waar je het moet laten?

Plateau

Ik maak eigenlijk altijd een voet/plateau voor een handbeeld om op te staan. Dat doe ik vaak met een houten schijf (waar ik ook nog iets op kan schilderen of schrijven als je dat mooi vind!). Ik heb ook nog andere opties, bijvoorbeeld een sokkel van natuursteen of kunststof. Het ligt helemaal aan je smaak en je kan al je ideeën bij mij aanbrengen. Dan kijken we samen naar wat het mooiste is en wat mogelijk is.

Stolpen

Maar nog een mooi idee voor de presentatie van je beeld is gebruik maken van een sokkel. Een sokkel geeft je beeld meteen een klassieke uitstraling en je beeld is ook beschermd tegen stof. Mensen hebben ook minder de neiging om je beeldje aan te raken.
Een sokkel hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Een bepaald groot concern van Zweedse oorsprong heeft een aantal modellen en formaten die je heel mooi kan gebruiken voor je beeld. De stolpen die ik in de foto’s gebruik, komen ook daar vandaan. Natuurlijk zijn er nog veel meer plekken waar je stolpen kunt vinden. Dat is een kwestie van Googelen.

En zeg nou zelf, het ziet er toch prachtig uit?!