MADE CREATIVES LOGO Tekengebied

Bellypaint uitgelicht

Bellypaint x

Wat een lieve, leuke en stoere dame was dit! Ze was er al vroeg bij: ze vroeg een bellypaint aan toen ze ongeveer 12 weken zwanger was. Maar dat gaf me wel heel veel tijd om het perfecte ontwerp te maken ?

Dream big, design big

We hadden een heel fijn gesprek aan de telefoon. Ze vertelde me dat dit haar derde kindje is. De oudste twee zijn een tweeling. Zij en haar man houden heel erg van reizen en duiken. Dus het oceaanleven was een must, net zoals de Big Five. En kon er ook nog een stukje jungle bij? Met mooie bloemen? En koraal in de zee? En reuzenmanta’s, twee grote en één kleintje, als symbool voor de oudste twee kindjes en de baby?
Ze had zoveel ideeën! En de meeste dingen heb ik er in kunnen verwerken. Ik heb alleen nee moeten zeggen op de walvishaai (ik weet niet waar ik die had moeten laten).

Verhaal

Hun liefde voor reizen en prachtige natuur was het uitgangspunt voor deze paint. Ze wilden dit ook later met hun kinderen delen. Het wonder van de natuur aanschouwen en een avontuurlijk leven leiden.
Maar er zat meer achter. De boodschap die ze ook mee wilde geven was om groot te dromen. The sky is the limit. Ga ervoor! Vandaar ook de kitten die tussen de poten van de leeuw staat. Die kitten kan nog alle kanten op.

De paint zelf

Het was een hele koude, natte dag die ik naar hen toe reed. Ik doe dus ook vaak een bellypaint op locatie. Lekker in je eigen huis. Buiten hoosde het, maar binnen was het gezellig en knus. De tweeling heeft heel lief samen gespeeld en af en toe kwamen ze een kijkje nemen bij mama. Het was toch zo’n feest dat er op de buik van mama werd geschilderd.
Ondertussen hadden wij hele gezellige gesprekken. Natuurlijk over haar zwangerschap, maar ook over haar werk en hobby’s.

Nu de tweeling nog

Aan het eind van de paint heb ik ook de handjes van de tweeling gepaint. Dat was toch wel erg spannend voor ze! Maar ze bleven best goed stil zitten. Op hun handjes kwam een stukje koraal en visjes. Zo pasten ze er helemaal bij. Om privacy redenen plaats ik daar geen foto van, maar het was zo schattig.
Stel je voor dat je kindjes en/of partner er op die manier helemaal bij betrokken word. Dat is toch fantastisch! Tenslotte krijg je samen een kindje.
Ik hou van dit soort paint. Uniek, persoonlijk en met een eigen verhaal. Dat zou ik het liefst elke dag doen!

Bellypaint x